Προετοιμασία Εξεταζόμενου

Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός για 12 ώρες πριν την αιμοληψία (επιτρέπεται να καταναλώσει μόνο νερό και καφέ χωρίς ζάχαρη). Επίσης, πρέπει να βρίσκεται σε σταθερό διαιτολόγιο για τις 3 τελευταίες εβδομάδες πριν την αιμοληψία.
Απαγορεύεται η χρήση αλκοόλ για τουλάχιστον 3 ημέρες πριν.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός για 8 ώρες πριν την αιμοληψία και να μην έχει καπνίσει.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός για 12 ώρες πριν την αιμοληψία.
Η αιμοληψία πρέπει να γίνεται το πρωί, λόγω των ημερήσιων διακυμάνσεων και ο εξεταζόμενος να είναι νηστικός για τουλάχιστον 8 ώρες πριν.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός και χαλαρωμένος πριν την αιμοληψία, η οποία πρέπει να γίνεται πρωί (6-9 π.μ.)
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός για τουλάχιστον 12 ώρες πριν την αιμοληψία.
Συνιστάται η ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης πριν τον έλεγχο της γλυκαγόνης.
Απαιτείται 12ωρη νηστεία, μπορεί όμως να γίνει και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Επηρεάζεται από τη λήψη ασπιρίνης και μεταγγίσεων. Αφορά την παραμονή της γλυκόζης εντός των ερυθρών για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός πριν την αιμοληψία και να απέχει από οινόπνευμα, αντιμηκυτιασικά, αντιεπιληπτικά, αντιβιοτικά και ηπαρίνη.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός πριν την αιμοληψία για τουλάχιστον 2 ώρες.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός 12 ώρες πριν την αιμοληψία. Προτείνεται να αποφεύγεται η λήψη μεθοτρεξάτης, φαινυτοΐνης, αντιεπιληπτικών, dopa και χολεστυραμίνης.
Ακόμη, απαγορεύεται η έκθεση σε N20 (αναισθησία). Επίσης, η λήψη αντισυλληπτικών ή οι ορμονοθεραπείες και η εγκυμοσύνη μειώνουν τα επίπεδα στον ορό του αίματος. Η έλλειψη B12 προκαλεί αύξηση των τιμών.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός πριν την αιμοληψία. Αν πριν την αιμοληψία βρίσκεται υπό φαρμακευτική αγωγή δεν πρέπει να λάβει την προγραμματισμένη δόση του.
Για τη μέτρησή του απαιτείται 12ωρη δίαιτα. Δεν πρέπει να λαμβάνονται βιταμίνες.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός πριν την αιμοληψία, η οποία γίνεται πρωί.
Σε περίπτωση που ο εξεταζόμενος βρίσκεται υπό θεραπευτική αγωγή η αιμοληψία γίνεται πριν τη λήψη της προγραμματισμένης δόσης.
Απαιτείται 12ωρη νηστεία καθώς επίσης αποχή από τη λήψη αλκοολούχων ποτών για 3 ημέρες.
Απαιτείται 2ωρη νηστεία.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός πριν την αιμοληψία τουλάχιστον 8 ώρες. Πρέπει να αποφεύγεται η λήψη ασκορβικού οξέος για 48 ώρες πριν την αιμοληψία.
Νηστικός τουλάχιστον 8 ώρες πριν την αιμοληψία, η οποία πρέπει να γίνεται πριν την προγραμματισμένη θεραπευτική δόση.
Απαιτείται 12ωρη νηστεία πριν την αιμοληψία.
Πριν την αιμοληψία δεν επιτρέπεται η χρήση αντιεπιληπτικών και οιστρογόνων όσων βρίσκονται υπό θεραπεία. Η αιμοληψία πρέπει να γίνεται το πρωί (6-9 π.μ.).
Απαιτείται νηστεία πριν την αιμοληψία. Απαγορεύεται για 24 ώρες πριν την αιμοληψία η λήψη διουρητικών, κορτικοστεροειδών και θεοφυλλίνης.
Απαιτείται νηστεία τουλάχιστον 2 ώρες πριν την αιμοληψία.
Απαιτείται 12ωρη νηστεία (μόνο καφέ χωρίς ζάχαρη και γάλα). Για 3 εβδομάδες πριν την λήψη απαιτείται σταθερό διαιτολόγιο χωρίς τη χρήση αλκοόλ για τουλάχιστον 3 ημέρες.
Ο εξεταζόμενος πρέπει να είναι νηστικός τουλάχιστον για 8 ώρες πριν την αιμοληψία, η οποία πρέπει να γίνεται πρωί (6-9 π.μ.).
Απαιτείται νηστεία τουλάχιστον 8 ώρες πριν την αιμοληψία.

Συνεργασίες με ασφαλιστικά ταμεία και ιδιωτικές ασφάλειες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ιδιωτικό πολυϊατρείο Medisalus ξεκίνησε το 2018 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων προαστίων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Διεύθυνση:
Τατοΐου 112, 146 71 Ν. Ερυθραία
Τηλέφωνα:
210 8071915
210 8000310
Fax:
210 8000311
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ